My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 19, 2010

Kumpulan Kambing Hitam...

Pernah suatu ketika dahulu kala...ada sebuah organisasi pekerjaan yang harmoni, aman dan makmur..Tetapi wujud lah satu kumpulan yang dikomplot untuk menyelesaikan segala misteri pekerjaan yang sengaja diwujudkan dan diketuai oleh GK..ahli2 kumpulan ini ialah Two-F, SEL, Fatty & pengikutnya.

Siapakah mangsa mereka? Mangsa mereka ialah KUMPULAN KAMBING HITAM..Biarpun digasak dengan segala bebanan tugasan namun si kambing-kambing hitam ini tetap berjaya menyelesaikan tugasan mereka dengan jayanya biarpun mulut mereka ini sentiasa mengomel tidak puas hati...tapi pelik buat juga suruhan mereka ini...

Walaubagaimanapun si kambing2 hitam ini hidup aman dan bahagia. Mereka semua ini menjadi sahabat yang erat hubungannya.

Ceh!! apa lah cerita ini. Tapi menurut kamus dewan...istilah kambing hitam ini ialah orang suruhan. Kira KULI lah...apa yang tuan dia suruh dia akan buat walau kena makan cacing sekalipun..eish eish eish...Nasib baik Kumpulan Kambing Hitam ini tak ada lah bodoh sangat sampai nak menuruti segalanya.Namun itu semua tinggal kenangan. Tiada lagi gelak tawa bersama & kambing hitam ini telah menjadi 1 sejarah dalam kehidupan mereka.

Hahahahaa...apa lah yang saya merepak ini. ^_^

Hari ini saya nak buat ape? Saya tak tahu lagi....Oh my Gosh!!! ponink2...but i really really miss my friends...
i wanna see them but when?? dunno lah because all of them busy with their work & life...me too
So...biar masa menentukan segalanya...kalau ada jodoh ketemu jua..
To Norlaela...semoga bahagia disamping suami tercinta...i doakan u cepat-cepat dapat anak & kalau boleh u tak perlulah berjauhan dengan suami...however i love you...friends!!
*_*saat gembira besama hehealamak...Yan tersepit la...Ema kata ini gambo makcik yang gedik..it's me... si gedik yang ambil sengetGee asyik tak de jer...oh lupa dia tukang amik gamboHaa...baru nampak Gee...Lupa lak ini kumpulan kambing hitam @ lembu hijau?Cik Noor Fauziah MansorPura-pura tengok atas...tapi Nadia maintain senyum sokmo ^_^hahaha ini lagi satu gambo yang boleh blah...penuh kepura-puraan..siapakah gerangannya empunye badan ini??...cun!!!

So...harapan saya semoga saat gembira ini akan berulang lagi...


3 comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

Yo!hidup kambing hitam.

Anonymous said... [Reply to comment]

kambing hitam sentiasa di hati...

Anonymous said... [Reply to comment]

miss u all girls. adk beradik kmbing hitam mmg best