My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

What we waiting for???

Aduss...tolon!! tolon!! I keboringan di tahap dewa maksimas!! ponink2...why??? Oke today, in my office no any work should I do...just online n listen pot pet pot pet office2mate yang dah berumur tu merepek ntah pe kebende lorr...I tak join sebab kami tidak sebulu T_T''... uit! adakah I yg sombong? or mereka yang tidak suke pada I?? arghh!! lantak lah kat diorang tu asalkan I bahagia ^_^.

Before this, my work station at Level 8, but start this week I should stay at Level 7...oh..seriuosly...I'm depressed!!! (tampor kang muke tu sbb mengada lebih lak...nk gedik2 kat sini..heheheheh) Oke redha yea...boss kate turun so turun...hihihihihi...

Nak tau sebabnyer?? malas nak cerita ttg company sbb nanti salah tulis /cakap I juga yang susah...Ish2...So nk buat ape skunk ni?...relax2..makan gaji buta...Boss pun suruh relax jew...ade keje buat lah... tak de keje sila-silalah meriangkan hati anda..nak balek awal pun Boss tak pernah marah dan tegur...hari-hari jumpa pun bahagia je...jangan ingat I ada skandal oke...tak baek cakap yang bukan2...BERDOSA...hehehehe

Oke muke orang yang sedang dilanda keboringan ini...update blog ni pun waktu keje...tak pe Boss tak marah...Boss sayang I 

^_^



wajah-wajah ceria di Level 8 :))


Ema yang happy sokmo di Level 8


Hari-hari terakhir di Level 8..Posing2 sampai ponat...


Ketawa besar tanda protes!!! ceh..poyos la I ni..kn..kn..kn..:-P


Oke..muke bosan di Level 7...kat bawah ni ade banyak sangat lagu-lagu yang membosankan...dah la lagu raya tu dah 10-20 kali berulang...muak lorr T_T''
(pss: shawls tu sama tapi di hari yang lain tau!)


Muke yang tidak dapat dibendung lagi...muka poyoss...hahahhahaa


What we waiting for?? Aduss lamanye nak end all of this...



moyang titun...huhhuhuhu


Oke...nenek tak mahu layan bosannye lagi so dia ambil jalan yang paling mudah iaitu TIDOOO...zzzz

Ok..I pun nk stop gak lah...nak ikut jejak Ema..

-END-







3 comments:

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

jg kte shari...sminit @ ssaat pun x snggup nk duk bwh niey. dpn makcik tu asik pasang lagu somo jow. bossan. lum raya lg. mmandangkan skang ni bln 8, alangkah eloknya kalo pasang lagu merdeka dlu br lagu raya. kt langsung x de kejew niey -_-. lg bossan dehh

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

sabo je lorr~~

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

kontrak ku dsmbung smpai end of oct...adey...nk sabo mcm mne...huuu