My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 3, 2010

Buku

Sape suke bace buku?? Angkat tangan!! me..me..me..yeah!! suke...suke.. ^^
Oke pix ni I tengah argue ngan nenek...nak beli ke tak nak..huhuhuhu..ponink2...duit tak de adei!!

Yeah!! muka puas hati setelah besilat lidah...akhirnya nenek nak borong Buku banyak2 tapi I cume temankn saje...huhuhuhu tak pe dah nak raye nak save budget -__-''

Walaupun tidak mengeluarkan sesen pun tapi I dapat free magazine SENI HIAS...Hahahahaha..ceronok sakan ^^... nenek yang kuar wet banyak bengang...

Nak peluk cium MPH la...eh..tak leh...pose so kene tahan nafsu ^^...moyang turut nak posing gak...huhuhu

Gambo2 atas tu intro jew... Sempena Hari Kemerdekaan Yang ke-53, MPH Bookstore telah buat karnival  jualan murah kat Kelana Jaya, Petaling Jaya. Dekat sangat ngan opis so ape lagi lunch time je terus angkat kaki..time puasa ni penat la duk opis jew...dah lah sejuk...tido? tak mo la sebab tak suke tido kat opis...I bukan pemalas oke..

Best la datang sini, sebab kat sini ade buku-buku yang best2 dan discount sehingga 70%, buku yang paling murah dijual serendah RM2 je...Karnival ni bermula 30 August 2010 hingga 5 Sept 2010. so sempat lagi kalo nak datang sini...hujung minggu nanti kalo dah boring kat rumah tu leh la datang sini k..^^

CORAT_CORET KEJADIAN

Excited sungguh..panas pun panas lah...jalan kaki jew


Perjalanan yang menggumbirakan


Nak beli novel ni boleh tak?? I peminat Twillight no.1 lorr~~


hm...nak beli ke tak?? ponink...toink...toink..


Nenek beli banyak novel....wooo...RM62.35 je...kalo tak de discount pasti dah RM100++..
suke!!! suke!!


Biarpun ade discount, nenek tetap tak puas hati sebab wet gaji kuar..hehehehe


Ini resit pembelian.
Segala urusan jual-beli dah selesai.

Dah shopping..pose sikit ^_^

Yeah!! tak beli ape2 tapi dapat Playdoh untuk Qhael...hahahaha..kenyit mata sikit dapatlah...ops!

Perjalanan pulang yang mengumbirakan..tapi moyang ni relaks jew..

Jeng...jeng..jeng...baru sekerat jalan telah berlaku 1 insiden...ape?

kasut moyang tercabut @ putus...


tu dia...tak pe moyang mmg dah jangka perkara ini akan berlaku maka moyang telah bawa gum gajah siap2...stylo la moyang...wa respect sama lu ^_^



gumbiranya dapat berjemur...wakakakakah!!


oke...saje je letak pix yang tak de motif ni~~

p/s: Membaca itu gedung ilmu yang tak ternilai, rajin2lah membaca tidak kira apa jenis buku.Penting untuk dibawa ke masa hadapan ~sigh~

-END-

9 comments:

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

hak'alah makcik, poyo. duit makcik da kne ambik blk tu yg x beli pe2 tu. 2 kali kt g sne. hahaha. sonok dpt beli novel yg nk dbeli tu

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

tu la pasal...kalo tak i pun dh borong novel mcm u gak...2 kali best gak lor~~kalo leh lepak lama2 i dh baca kasi abes

Black_roses92 said... [Reply to comment]

hehe... baca banyak2 dapat tambah ilmu.. like it!! ;D

Urmm...cinta tak semestinya bahagia. Cinta pun tak semestinya sedih.. 2 2 ada.. ;D

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

betul2..cinta memerlukan pengorbanan.. salam pengenalan..love ur blog ^^

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

citer psl pe cinta cinta niey???

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

nenek...bdk kecik ag..x pham pe2 :-P

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

ye ke pminat no 1??? x beli pun buku tu???

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

huhuhuhuhu...belikan tuk i boleh tak??

nettiara said... [Reply to comment]

Dia org nih dh tkde keje ke? He he he
Kalau tkde keje bln posa tu bawak2 la mengaji ke hu5...