My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 29, 2010

ChurpChurp


Eh...ade blue bird la...comelnye kan..kan..kan..(Sila anggukkan kepala anda -tanda setuju ^^)
Wah..apa pula ChurpChurp ni? Tak tahu ke? Nak tahu tak? Apa nak tanya banyak soalan? Eh..jangan tanya kat Nun...Nun pun baru jew tahu..hehehehehe..tapi dah buat research sikit lah...
Persoalan tentang ChurpChurp leh pegi kat sini

ChurpChurp ni medan pengiklanan di Twitter. Boleh mendatangkan earning jugak la..macam Nuffnang..sebab mereka ni 1 company.
Saranan Nun kalau U all semua dah ade Nuffnang so kene juga lak ada ChurpChurp ni.
Hm..sambil menyelam sambil minum
air lah yea ^^. Tapi kene ada account Twitter dulu tau.

* Contoh terbaek (bagi Nun la) yang aktif di Twitter sambil menjana duit ngan ChurpChurp


-END-







7 comments:

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

x active twitter -_-

gee said... [Reply to comment]

ajo la i...

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@~daknakaltomey~ active la kat twitter lol


@gee u dah de account twitter belom?

gee said... [Reply to comment]

dh ade dh....

toyolkiut said... [Reply to comment]

oo..
TK x de twitter lg..
status glitter nuff ilang x klau bubuh ads cup2 ni..

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

toyolkiut: tak hilang sebab churp2 tak de kene mengena dengan blog...cuma ngan Twitter jew... ^^

nettiara said... [Reply to comment]

ZZZZZZ.....