My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 29, 2010

DiGi iPhone 4 Play

For sure application kat iPhone ni tip top seh...
Dah nama pun tepon yang terhangat dipasaran rite?
Wah...apa yang paling Nun suka dengan application iPhone ni ye?? Hmm...tak tau la sebab macam-macam ada...Fun &Games, Music, Travelling, Cooks and etc la..
U all google la...nanti jumpa la application iPhone ni..sebab Nun pun google..hehehehe
Belum penah pakai iPhone pun...pegang pun tak penah lagi...so berharap la ni yek :P


Yang paling mengujakan diri ini ialah application for Cooks..
Sebagai wanita...walau dimana jua kita berada dapur juga la muka kita ni ye..
Nun suka masak...suka baked cupcake, cake & Coklat.
Best2...ada application macam ni senang la nak masak dan deco/design cantik2 cake/coklat Nun nanti...sebab sekarang ni Nun bercadang nak bisness dalam bidang ni...alololololo...
Hm..begitu mudahkan...just click-click je di iPhone tu nanti dapat lah..tak perlu la nak pergi kedai buku untuk dapatkan resepi/deco/design yang terbaru...penat la...nak start kereta (sebelum kuar umah misti berdandan dulu) ..drive ke tempat yang dituju...jam lagi...bla..bla..bla...banyak expenses tu.....


Wah gitu!!Siap ade serving calculator ...so kalo nak buat party ke nanti...just click-click je jemari manisku ini di iPhone idaman...

wah...dah tidak sabar sebenarnya ni...nak juga!! nak juga!!!

Doakan byk2 lah ye :p







 

3 comments:

gee cun said... [Reply to comment]

sme2 la kite berangan...
nk berangan jgk nih!

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

ye ke makcik suka masak??? hihihi.
harap2 makcik dpt la iphone ni

farah nordin said... [Reply to comment]

gud luck!!!