My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 30, 2010

DiGi iPhone 4 Real



~Lalalalalallalalaallalalaa~
Andainya engkau ku miliki...terdahulu...sebelumnya..aa.aa.aaa
Andai ku curah...rasa hati..ee..ee..
Mungkin kini kukan tenang disamping mu...
(aku cinta pada mu -ct Nurhaliza)
^^

See...Nun dah bernyanyi riang dah..TERGODA...MENGGODA...
Aduss...tolong menahan diriku ini dari terus berangan...jonget angan tak sudah-JayJay
uhuk...uhuk..uhuk..
ape nak jadi nih??

Murah tu...serendah RM58/month jew...tak ada 'hidden' charges tau.tak ada extra charges selepas kuota bulanan habis....percaya lah..sebab
Sebelum ni Nun dah pernah pakai line Postpaid Digi ni..memang berbaloi-baloi tau..
Puas hati sangat dengan servis charge Digi..sekarang nie? ekonomi meleset la..so skunk ni memang nak mintak sangat-sangat iPhone4 ni...hehehehehehehee..biar papa asal bergaya (tp tidak berhutang)

Mana nak cari RM58/month tu beb..Digi jew ada tau untuk 2 tahun berturut-turut tuu...
WOW!! lama tuuuuuuuu boleh terguling-guling mcm movie Hindustan tau..hehehehe
Lagi bagi PERCUMA call,SMS & MMS kepada Supplement Lines...Lagi nak ape lagi?? U all nak ape lagi dari Digi?? macam-macam boleh...tak percaya pergi sini.

Ok...Nun nak sambung nyanyi..meh ikut..
pss: suara yg tak sedap tu tolong nyanyi pelahan-pelahan ye...sebab skunk ni musim hujan takut KL banjir pulak ^^

~Betapa ku cinta padamu...Katakanlah kau cinta padaku ..uu..uu..uuu~

-END-

1 comments:

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

ptt la ujan...de makcik menyanyi upernyer..hehe