My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 22, 2010

Ingin meningkatkan trafik & Nuffnang?


caket mate kew?? alolololo comel gak pic kartun ni -_-''

Nun nak jadi jutawan....korang nak jadi jutawan gak tak?
Jutawan pe? jutawan blog leh tak? hahahahahahaaa...tapi macam mana nak dapatkan trafik yang tinggi di blog ye?hmm..hm..hm..
En.Nizam Omar ada buat program yang diberi nama myred eyes. Myred eyes  ni bertujuan untuk membantu blogger2 meningkatkan traffic ngan nuffnang, so tanpa berlengah lagi Nun pun nak cuba lah..mana tau rezeki jutawan Nun disitu...wakakakaakah .(poyos tul la aku ni!!adusss...adusss)

Korang nak join tak? Cepat-cepat lah pi jenguk blog En.Nizam sebab hanya 100 penyertaan jew...sape cepat dia dapat

*wink*


-END-





 
 
 
 

7 comments:

Cik Liz a.k.a Leza said... [Reply to comment]

keep it up bebeh hehe

nizam omar said... [Reply to comment]

singgah buat spotcheck..hehehe.kat PAGES tu boleh tak buat ruangan untuk KOMEN? Ada sebab dan gunanya nanti.

http://nizamullah.blogspot.com/p/myred-eye.html

dah siap buat sila info ye.

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

skang leh join lg x???
-makcik mmg poyos pun- ^_^

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

huhuhuhuhuhu...tak reti lorr..dah wat tapi x berjaya...camne ni?

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

nenek~~ joinlah
T_T'

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

ok..nenek da join

nizam omar said... [Reply to comment]

ada sudah diterima untuk join ye..check email ye.ada problem bagi tahu..