My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010

♥ 20.10.2010 ♥

Hari ini adalah

20.10.2010

Tarikh ni chanteqkan...
Sepuluh hari lepas kita dah jumpa

10.10.10

Hari ni sekali lagi kita berjumpa dengan tarikh yang chanteq ^^
Agak-agaknya ada tak orang yang perasan tarikh ni tak pun buat endah tak endah..
Ada tak yang merebut nak lahirkan anak hari ni?
Ye la tidak dapat lahirkan anak 10 hari lepas dapat lahirkan anak tarikh ni pun chanteq ape..
Yang kahwin @ Nikah?
Ada ke hari ni?? Tapi tak de dengar pun kan..kan..kan..
Entah Nun yg tak tahu kot...ada yg sedang meraikannya kot ^^

BTW
Nombor ni ibarat berkuasa pula terhadap manusia
Tepuk dada tanya selera
jangan pergi beli nombor ekor sudah

pss: ada sesetengah org bila ada accident jew sibuk nak pergi tengok..bukan nak menolong pun just nak ambil no plat kenderaan tu tuk beli nombor ekor..ish2....buruk sungguh perangai



Saje je nak kongsi gambo Raya disini...even Raya dah lama abes...dah nak Deepavali lak
hehheehe




Qhael & Dada


Marsya


My happy family ♥ ♥ ♥




Miqhael suka balik Kampung di Johor sebab dapat belasah drum atuknya..hhahahahaha



-END-





18 comments:

nizam omar said... [Reply to comment]

pasal nombor ni memang banyak kisah, cina suka nombor sebab nombor ada 'ong'.Melayu pun suka nombor, sebab boleh dapat banyak duit.tahu apa?nombor ekor.hahahah..india...tak da idea...

nizam omar said... [Reply to comment]

post kat innit ye...letak kat event..ok.senang nak cari

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nizam omar boss dah innit.. ^^

ken said... [Reply to comment]

happy faces :)

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@ken Hi Ken ^_^

farah nordin said... [Reply to comment]

heppy family...
arini hari yang x dapat d lupakan tarikh keramat sampai bila2...
20.10.2010.... hari ulangtahun arawah ayah..Al-fatihah....
apa pun hari yang indah buat semua orang...

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@farah nordin Al-fatihah...semoga roh arwah ditempatkan dikalangan org yang beriman...amin..

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

20102010 better than 10102010. nape x mo kawen 20102010??? huh

nizam omar said... [Reply to comment]

@~daknakaltomey~ kan time kerja..xda cuti..orang tak mai lah kalau buat kenduri..betul tak?

muhammad saiful abdul wahid said... [Reply to comment]

cantik nombor nie,lepas nie boleh buat no plat kereta baru

diela712 said... [Reply to comment]

20102010..ada org nikah malam td..dgr kat radio..diorang just nikah je mlm td..mungkin persepsi this week kot...hehehe..ada jugak kan yang sanggup pilih nombor walau hari biasa je...

nizam omar said... [Reply to comment]

@muhammad saiful abdul wahid no plat lah pulak..hehehe

nizam omar said... [Reply to comment]

@diela712 apa ada pada tarikh?senang nak ingat aje kot..

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nizam omar betul3...setuju...x kan semua yg dpt jemputan tu nk apply cuti lak kan...hehehhehee

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nizam omar no tak chanteq tapi kalo amazing happen on dat day... comfirm leh ingat gak kan...so simply to say..people mmg saje je mcm ni..kerenah mcm2...huhuhuhu -_-'

nettiara said... [Reply to comment]

Tarikh je cantik ke..gambar2 tu cantik gak..he5..terutama owner blog ni...:)

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nettiara wah gitu :p

n_lucky04 said... [Reply to comment]

happy family