My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 24, 2010

Blogspot @ Blogpot?

Entri kali ni nak cakap tentang agenda yang tersembunyi pihak2 yang mahu menyebarkan fahaman agama mereka. Tahukah anda jika kita tukar url blogspot kepada blogpot..kita akan pergi direct ke satu website yang bergerak aktif mencari ahli bagi meganuti agama mereka?
Ya..hakikatnya perkara ini berlaku tanpa kita sedari..
Betapa alpanya kita dan betapa bijak pandainya mereka..

contahnya:
secara automatiknya kita akan pergi direct ke website tersebut
Kita cuma perlu buang abjad 'S' di blogspot..
oke perkara ini sering @ boleh berlaku pada mereka yang tertinggal 'S' dalam carian mereka..


Boleh berlaku dengan mana-mana url blogspot anda..
contoh:

Jadi jika termasuk ke website ini dinasihatkan janganlah mudah terpengaruh dengan apa yang disebarkan..
Diingatkan segeralah tutup dan keluar..
Persoalannya kini adakah Blogspot menyimpan agenda yang tersembunyi?
Wallahuallam...

*kpd myRed eyes team: ada sesetengah blog dari u'll Nun tak dpt nak tinggal komen hari ini...ada masalah teknikal. Sowei :-p

pic kenangan bersama mak & abah di konvokesyen 2006

-END-

14 comments:

Masrom said... [Reply to comment]

iye laa,, betul la.. good info.

nizam omar said... [Reply to comment]

memang bahaya..so fikir2 lh sendiri.mana yang baik dan buruk..
ni mesti jadi dara pingitan kan..hehehe..time study dulu..heheh

nettiara said... [Reply to comment]

Yahudi dan sekutunya cuba serapkan budaya songsang kepada org Islam dari pelbagai sudut. Makanan, komputer, hiburan, pakaian, sukan dll semuanya tlh dimonopoli oleh Yahudi. Apa yg perlu kt buat ingat mengingati antara satu sama lain seperti yg Norulhuda lakukan. Sesiapa terjumpa atau ada info seperti ini WAJIB inform kawan2.. Tahniah n teruskan...

nettiara said... [Reply to comment]

Oh ya..gambar awak ngan mak n abah awak comel la...Maklumla gadis sunti katakan..:) Abah awak nampak garang...takut...He,,he..he..

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nizam omar ^_^

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@Masrom
tu la..mcm2 skunk ni jd kene berhati2

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

@nettiara amboi panjang lebar nya komen awak...BTW abah mmg garng pown!!! muka dah garang...belum lg orgnya hahahahaaha :p

hazdiela said... [Reply to comment]

iyela....pandai betul diorang ni kan...teknologi skrg..menakutkan...terima kasih

nizam omar said... [Reply to comment]

sila jengok2 MYredEYE

farah nordin said... [Reply to comment]

@Norulhuda Sarbangi thanx...good info.. nasiblah kalau tersalah langkah.. harap d jauhkan daripada kita semua..

jery said... [Reply to comment]

betul ker info ni ..... harap lepas ni kita tk salah join blog kengkawan .....

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

oOo...x thu la plak. cian...br skang nk bce post ni...ish ish

nettiara said... [Reply to comment]

Apa yang penting berhati-hati dan senantiasa perihatin..

Mama Glam 4 Lil One said... [Reply to comment]

betul ke nih?.. dasyatnyer.