My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 1, 2010

DiGi iPhone 4 Life

Muka yang sungguh tak tahu MALU!!!
DAMN HER!!!
Hahahhaahaa..kesian tak mampu beli iPhone4 ye cik kak??
Jom ketawakan di ramai-ramai...
Jangan kawan dengan minah ni....
Jangan main pondok-pondok dengan dia...
Jangan ajak dia makan satu meja dengan kita..
Biar dia sorang-sorang kat situ..
Tapi...
Lihat muka dia....sedih betul weh..
Dah jom blah..makin lama makin simpati pulak.. ^^
HUH!!!
Bagi je la iPhone4 tu kat dia...dah tahap gaban kesian nie..
heheheheheheee
^_^


*sibuk mummy dia bergambar...Qhael pun excited juga nak bergambar...tak pe lah...tanda sokongan moral tu..hehehehehee

see??...excited rite?? hehehehehehe..

-END-



8 comments:

~daknakaltomey~ said... [Reply to comment]

excited nmpak...smlm da la x dtg kojew...

nizam omar said... [Reply to comment]

amboi..ni mak dia yang masuk contest ke? anak dia?hehehe..mesti mak dia paksa kan..huhuhu...Dapat hadian nati jangan lupa belanja t.up ek..

toyolkiut said... [Reply to comment]

oo..
apasal sume nk iphone4 ni ye..
best sngt ke..
good luck ye..
strive on chaos..

hazdiela said... [Reply to comment]

goodluck ye...

farah nordin said... [Reply to comment]

waa.... cam berminat lah pulak
...emmm cuba cite sikit apa kistimewaan i-phone tu... teringin jugak nak memiliki 1 hee
ada can tak dapat i-phone....

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

kalo dpt free suke la..hehehheee ^^

nizam omar said... [Reply to comment]

singgah tengok banner

farah nordin said... [Reply to comment]

emmm...agaknya bila lah boleh dapat free tu kan hihi...