My Cupcake's

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

myred eyes
















Mari sertai kumpulan myred eyes.  Program dari En. Nizam Omar.
Program ini akan membantu kita meningkatkan traffic blog kita ^^.



15 comments:

nizam omar said... [Reply to comment]

ok...dah lengkap semua..lulus ujian ye..
sekejap lagi saya akan bagi akses kat blog rahsia kita..heheheh
mekasih.

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

ok bos ^^

nizam omar said... [Reply to comment]

ping..pong..asigment kedua dah start..anda sorang je belum buat..cepat2..

nizam omar said... [Reply to comment]

geng lain dan bising kat saya ni..cepat2...xpercaya buka pages myred eyes.

nizam omar said... [Reply to comment]

assigment ke-3 telah datang..kembali memeningkan setiap member..

nizam omar said... [Reply to comment]

assigment ke-3 dah dilancar kan dengan selamat...bila nak buat?hehehe
marah lah.member dok marah saya ni..cian kat saya..aduh..

nizam omar said... [Reply to comment]

ni ikon saya yang baru..Ada FAKE nizam omar. Hati2 bila terima komen dari dia..

nizam omar said... [Reply to comment]

saya pakai ikon ni..hati-hati.cepat2 bawa trafik ke blog saya..hehehe

nizam omar said... [Reply to comment]

jalan2 singgah tengok ahli2...
Untuk info kat member nuffnang.
Saya buat team untuk cari B.E.Memang lah kita xda kaitan nak janakan B.E.Tetapi assigment kita nak naikan trafik pada ahli2.Awak pi komen kat blog kawan2 yang lain, kawan2 lain pun sama.ada interaksi antara ahli.so trafik kita naik. Bila trafik naik, peluang untuk dapatkan B.E tinggi..

nizam omar said... [Reply to comment]

fake nizam omar pun ada..hehehe.dapat trafik free. saya ada 1 kaki je, fake ada 2 kaki..tengok2 dan jeling2.

nizam omar said... [Reply to comment]

jalan2 jelajah satu malaysia ni..road tour.hehehe

nizam omar said... [Reply to comment]

saya nak bagi tahu pasal myred eyes dah ke udara sekarang ni.Sesiapa boleh tengok blog aktiviti kita.ok tak macam tu.xdalah macam gerakan bawah tanah kan..
klik kat sini ye.
http://myredeyesadmin.blogspot.com/

Masrom Ahmad said... [Reply to comment]

kite nak singgah kat sini kejap.. dok jenguk2 ahli myred eye

Masrom Ahmad said... [Reply to comment]

hai... sonyap aje harini

Norulhuda Sarbangi said... [Reply to comment]

semalam x sihat la...tp gagahkan juga diri jelajah blog ^^...